پاک کردن و تمیز کردن هر چیزی همیشه به نظر سخت میاد
جلوگیری از ایجاد لکه های روغنی بر روی اجاق گاز هنگام آشپزی کردن اجتنابناپذیر است. با گذشت زمان این لکه ها جلوه ی زشتی به آشپزخانه می دهند. مناطقی که بیشتر تحت تاثیر این لکه های روغنی هستند عبارتند از؟ کابینت، هود و اجاق گاز.
تمیز کردن این لکه های روغنی از روی وسایل آشپزخانه به وسیله یک دستمال خشک و یا مرطوب تنها منجر به اتلاف وقت و انرژی می شود بسیاری از پاک کننده های شیمیایی نیز در ترکیب با گرد و غبار موجود بر روی وسیله مورد نظر کارایی ندارند و علاوه بر این پاک کننده های حاوی آمونیاک برای سلامتی مضر است.
تکنیک های اصلی و موثر
1-یک دستمال کاغذی را به کمی روغن معدنی آغشته کنید.
2-سطح روغنی هود و اجاق گاز خود را با این دستمال کاغذی تمیز کنید تا لکه های روغن از بین برود در صورت وجود غلظت بالای مواد روغنی و دیگر مواد ترکیب شده با روغن می توانید مقداری جوش شیرین را به روغن معدنی اضافه کرده و روی نواحی مورد نظر بمالید.
3-با استفاده از یک دستمال کاغذی دیگر سطح مورد نظر را دوباره تمیز کنید تا روغن به جا مانده روی آن پاک شود این امر به شما در تمیز کردن آسان تر وسیله مورد نظر در دفعات بعدی کمک زیادی خواهد کرد و باعث میشود که سطح مورد نظر براق تر به نظر برسد.
4-سپس مقادیر مساوی آب گرم و سرکه سفید را با هم ترکیب کنید.
5-به وسیله یک دستمال پارچهای و یا اسفنج کابینت های آشپزخانه خود را با این محلول تمیز کنید و لکه های سبک روغن ایجاد شده بر روی آنها را از بین ببرید برای لکه های سرسخت تر به طور مستقیم از سرکه سفید استفاده کنید و در آخر با استفاده از یک دستمال مرطوب با آب سرد سطوح مورد نظر خود را تمیز کنید.